BurgerProject Landscape.jpg

Поєднання екологічності, дизайну та смаку

Ніл Перрі з Rockpool Group займає посаду креативного шеф-кухаря і має тверді переконання щодо екологічної етики, коли справа доходить до продуктів, які він використовує, і постачальників, яких він обирає. Тепер, натхненний успіхом своїх закладів Rockpool Bar та Grill Burger, Ніл і його колеги, директори Тріш Річардс і Девід Дойл вирішили, «забезпечувати людей гамбургерами» в межах свого нового закладу Burger Project у Сіднеї.

Виконавчий шеф-кухар, відповідальний за розвиток усіх ресторанів групи Rockpool, Майкл Кліфт, пояснює: «Система Tork® Xpressnap® відповідає всім потребам Rockpool. Я обрав систему Tork Xpressnap для Burger Project завдяки дизайну диспенсерів, якості, легкості використання й, звичайно, екологічності. Диспенсери прості у використанні і наповненні, і вони виглядають відповідно. Крім того диспенсери видають лише одну серветку за раз, зменшують кількість відходів, і — що найголовніше — це добре для навколишнього середовища». Це не дивно, що всі упаковки Burger Project підлягають біорозкладенню, а в магазині клієнтів наполегливо заохочують розділяти відходи та використовувати їх повторно.
 
Новий Burger Project на Світовій площі (World Square) оформлено в сучасному індустріальному стилі завдяки поєднанню бетону, теплої сірої деревини, сміливої графіки й гладких, сучасних меблів. Диспенсери Tork Xpressnap на лінії роздачі пасують до інтер'єру, що не міг не відзначити архітектор.
 
Завдяки функції Ad-a-Glance на диспенсерах Tork Xpressnap з можливістю зміни інформаційних панелей цей продукт ідеально підходить для демонстрації щоденних або щотижневих вигідних пропозицій. Майкл каже: «Ми використовуємо інформаційні панелі для розміщення нашого логотипу, який знаходиться у верхній частині диспенсера».
А як щодо вибору серветок? «Ми надаємо перевагу натуральним серветкам, виготовленим на 100% із вторинної сировини». 
 
Для підтримання гігієни рук на кухні Майкл обрав диспенсери Tork для мила-піни й рушники для рук Tork Xpress®, які сертифіковані FSC®. «Ми використовуємо мило Tork завдяки його антимікробним властивостям. До того ж і мило, і рушники для рук дуже легко додавати в диспенсери».   
 
Як Майкл уже підсумував: «Tork і Burger Project дотримуються однакових переконань щодо екологічності». І така стратегія має чимало переваг.

Диспенсери, які видають лише одну серветку за раз, зменшують кількість відходів, і — що найголовніше — це добре для навколишнього середовища.

Майкл Кліфт,

виконавчий шеф-кухар, відповідальний за розвиток, Burger Project, Rockpool Group