Dining.tif

Світ за скляною стіною

Є небагато місць з такими суворими санітарно-гігієнічні вимогами, як кухня висококласного ресторану. SCA пишається співпрацею з рестораном Geranium у Копенгагені (Данія), одним із найвідоміших у світі, щодо постачання диспенсерів Tork Elevation.

Geranium є одним з найбільш ексклюзивних ресторанів Данії, а також бізнес-партнером Tork з 2010 року. Шеф-кухар і співзасновник Расмус Кофоед тричі брав участь у престижному всесвітньому кулінарному конкурсі Bocuse D'Or, вигравши золоту медаль у 2011 році. Окрім того партнер Серен Ледет отримав нагороду Coupe Baptiste в 2012 році в номінації «Найкращий офіціант Європи».


Абсолютна впевненість

Розташований на восьмому поверсі стадіону Parken у Копенгагені, Geranium поєднує кулінарне розмаїття з приголомшливою панорамою міста. До того ж гості ресторану можуть насолодитись і захоплюючим інтер'єром: однією з вражаючих особливостей ресторану є масивна скляна стіна, яка відокремлює ресторан від кухні, що встановлює надзвичайно високі стандарти щодо гігієни в ресторані і надає абсолютної впевненості в процесі приготування їжі. 

«Наш найвищий пріоритет — це впевненість у тому, що наші гості задоволені й гарно проводять час. У цьому сенсі очікування щодо ресторану такого рівня набагато вищі. Наша робота полягає в тому, щоб найняти досвідчених співробітників, які піклуватимуться про гігієну наших гостей», — пояснює партнер Серен Ледет.


Прозорість гігієни 

У більшості ресторанів клієнти не мають можливості власноруч оцінити процес приготування їжі, однак завдяки скляній стіні гості ресторану Geranium можуть отримати чітке уявлення про те, що відбувається на кухні. 

«Стіна дозволяє нашим клієнтам побачити світ очима шеф-кухаря. І, звичайно, наші гості бачать, як ми працюємо над приготуванням їжі й дотримуємося високих стандартів якості та гігієни на нашій кухні. Усі процеси, що відбуваються на нашій кухні, видно як на долоні, а всі деталі, з яких складається робоче місце, оптимізовані таким чином, аби відповідати високим очікуванням щодо якості та гігієни».


Немає місця для помилки 

Кухня ресторану Geranium оснащена диспенсерами серії Tork Elevation

«У ресторані високого класу немає місця для помилок. За вибір санітарно-гігієнічного обладнання відповідали наші дизайнери. У цьому сенсі особливо важливо найняти таких дизайнерів, які розумітимуть не тільки основні процеси, що відбуваються на кухні, а й такі тонкощі, як дотримання гігієнічних стандартів. Дизайнери врахували всі ці фактори при проектуванні кухні, виборі постачальника і розташування санітарно-технічного обладнання».

Стіна дозволяє нашим клієнтам побачити світ очима шеф-кухаря. І, звичайно, наші гості бачать,як ми працюємо над приготуванням їжі й дотримуємося високих стандартів якості та гігієни на нашій кухні. Всі процеси, що відбуваються на нашій кухні, видно як на долоні, а всі деталі, з яких складається робоче місце, оптимізовані таким чином, аби відповідати високим очікуванням щодо якості та гігієни.

Серен Ледет,

найкращий офіціант 2012 року