Організуйте роботу на кухні разом з Tork Reflex™

Оптимізуйте всі процеси на кухні й підвищуйте свою продуктивність

Невід'ємною частиною високоефективної кухні є доступність якісних гігієнічних продуктів

Tork-Reflex-New-Generation1_rectangle.jpg

Оптимальна організація процесів передбачає злагоджену роботу й налагоджену структуру. Висока продуктивність кухні неможлива без інвестування в якісні гігієнічні продукти й продуманого їх розташування. Дотримання високих стандартів чистоти можливе лише за умови автоматизації певних процесів — коли персонал виконує необхідні дії, навіть не усвідомлюючи їх. Бренд Tork® як найдосвідченіший експерт у сфері гігієни допомагає своїм клієнтам дотримуватися необхідних стандартів і налагоджувати високоефективні робочі процеси на кухні.

Чи можуть високі стандарти гігієни поліпшити робочі процеси на кухні?

Перегляньте наш експериментальний ролик про роботу кухні й дізнайтеся більше про те, яким чином продукти Tork Reflex™ підвищують продуктивність кухні завдяки дотриманню високих стандартів чистоти та гігієни.

Рішення, створене для вашої кухні

Ось деякі переваги системи Tork Reflex, які допоможуть вам дотримуватися найсуворіших стандартів гігієни:

  • Оптимізуйте робочі процеси на кухні

    • Покращуйте доступ до продуктів навіть у години пік завдяки новому мобільному диспенсеру, який дозволяє брати паперові рушники з будь-якого боку. 
    • Торкайтеся лише того рушника, який ви берете, — таким чином ви зменшуєте ризик перехресного зараження. 
    • Змiнна кришка полегшує процес очищення диспенсера. 

  • Контролюйте витрати й відходи

    • Завдяки однолистовій подачі ви можете контролювати кількість спожитих персоналом рушників. 
    • Одне наповнення витрачається значно довше, а отже, робота кухні перериватиметься рідше. 
    • Спеціальний індикатор завчасно попереджає про необхідність наповнення диспенсера.

Нове покоління Tork Reflex
  • Скорочує використання паперу на 37%*
    * у порівнянні із системами центральної подачі Tork Centerfeed

Поради від експерта з оптимізації робочих процесів на кухні

Перегляньте відеоролик, у якому Алан Кінселла, шеф-кухар з 30-річним досвідом роботи в ресторанному й готельному бізнесі, ділиться порадами зі свого посібника «C.H.E.F.S» щодо того, як поліпшити процеси та підвищити продуктивність роботи кухні.

  • Ось декілька корисних порад:

    • Розташовуйте гігієнічну продукцію стратегічно: Паперові рушники й мило для рук потрібно розташувати біля всіх виходів та входів до кухні, а також поруч з усіма раковинами, щоб їх використання перетворилося на звичку. Розмістіть їх на рівні очей, щоб вони завжди потрапляли в поле зору. 
    • Підтримуйте максимальний рівень чистоти та гігієни: Це не лише оптимізує робочі процеси, а й зробить кухню приємнішим місцем для роботи. 
    • Гігієна неможлива без регулярного обігу продуктів: Реорганізуйте зберігання продуктів і приберіть у холодильнику, на полицях, у морозильних камерах, щоб уникнути псування застарілих продуктів чи небажаних запахів. 

  • "Рішення для прибирання й протирання від Tork піднімають стандарти чистоти на новий рівень, заохочуючи персонал до регулярного прибирання кухні та створюючи чистіше й приємніше для роботи середовище."
    Алан Кінселла — експерт з оптимізації робочих процесів на кухні

Дізнатись детальніше

Зв'яжіться з нами

Зв'яжіться з нами

Введіть Ваше ім'я
Введіть Ваше прізвище
Введіть вірну адресу ел. пошти
Please enter company
Please enter phone
Введіть повідомлення
500  
Please populate recaptcha
У цю форму необхідно ввести ваші контактні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами стосовно вашого запиту. Ознайомтеся з нашими правилами користування та політикою конфіденційності, у яких вичерпно викладено, як саме ми захищаємо надану вами інформацію й керуємо нею.
Підтвердьте, що ви ознайомилися з інформацією щодо персональних даних та правил користування.

Дякуємо!

Закрити

Завантаження

reflex-kitchen-wiping_original.jpg

Буклет Tork Reflex

507 KB