Кухня та їдальня

Кухня та їдальня

Як оптимізувати розміщення диспенсерів для поліпшення гігієни.

Посібник із розташування диспенсерів у кухні та їдальні

Люди похилого віку часто належать до групи ризику. Надзвичайно важливо не лише ретельно добирати продукти, а й дбати про повну безпеку процесу приготування їжі. Запобігання харчовим отруєнням, а також поширенню й розмноженню шкідливих мікроорганізмів можливе лише за умови сумлінного дотримання належної гігієни рук. Харчове отруєння може стати причиною дуже серйозних захворювань, а заклади догляду за літніми людьми часто виявляються привабливим середовищем для розмноження збудників інфекцій.
 
Натискайте на блакитні кола, щоб дізнатися більше.