Четверо людей працюють на кухні в ресторані

Визначення «пожирачів часу» та оптимізація роботи ресторану

Робочі процеси в ресторанному бізнесі сповнені динамізмом і задоволенням, та іноді навіть вони можуть стати причиною стресових ситуацій. Витримування значних навантажень щоденно та постійне прагнення забезпечувати бездоганне задоволення можуть перетворитися на непросте завдання. Якщо ви керуєте рестораном, ви та ваші працівники щодня стикаєтеся з проблемами, які так чи інакше пов'язані з потребою заощаджувати час. Час — це гроші, а пожирачі часу приховалися в безлічі дрібниць, що вас оточують. 

 

Що таке «пожирачі часу»? Пожирачі часу — це те, що потребує значного витрачання часу та при цьому негативно впливає на загальну продуктивність. Усуваючи пожирачів часу зі своїх бізнес-процесів, ви можете підвищити ефективність свого підприємства й знизити навантаження на працівників. Для цього вам потрібно спершу знайти, потім визначити та зрештою позбутися таких пожирачів часу у всіх операціях, які виконуються вашим персоналом.


Дізнайтеся більше про поширених пожирачів часу в ресторанному бізнесі й про те, як їх усунути.

TimeThieves_800x500.jpg  


Поширені пожирачі часу в ресторанному бізнесі та як їх усунути

Існує декілька найбільш поширених пожирачів часу, про які згадують наші клієнти, говорячи про свої щоденні бізнес-процеси, і які доволі просто усунути. Переглядаючи організацію праці у своєму ресторані, можливо, ви також їх помітите.